KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Galeria

Pasowanie na Ucznia i na Świetlika - 1a

14 października klasa 1a wzięła udział w uroczystym pasowaniu na Ucznia i na Świetlika.

Magiczna moc bajek - 2b

14 października klasa 2b wzięła udział w Międzynarodowym Projekcie Czytelniczym, pt. „Magiczna moc bajek”.

Żyj zdrowo na sportowo - cała świetlica

8 października uczniowie świetlicy wzięły udział w konkursie sportowym, pt. "Żyj zdrowo na sportowo".

Ludziki i zwierzęta z kasztanów - 2a

5 i 6 października w klasie 2a odbyły się zajęcia plastyczno-techniczne z darów jesieni, pt. "Ludziki i zwierzęta z kasztanów".

Świetlicowe zabawy przy muzyce - cała świetlica

28 września na boisku odbyły się świetlicowe zabawy przy muzyce... :)

PAMIĘTAMY - POMAGAMY! Zakończenie akcji.

Szanowni Rodzice, Drodzy Uczniowie, Mili Mieszkańcy Powiśla... 20 czerwca, w godz. 11:00-13:00, na parkingu przy boisku szkolnym, odbyła się zbiórka darów dla bezdomnych zwierząt z Celestynowa, która tego samego dnia została zawieziona do schroniska... DZIĘKUJEMY za wspólne pomaganie! :)

PAMIĘTAMY - POMAGAMY!

Szanowni Rodzice, Drodzy Uczniowie, Mili Mieszkańcy Powiśla... 15 maja, w godz. 14:00-16:00, na parkingu przy boisku szkolnym, odbyła się druga zbiórka darów dla bezdomnych zwierząt z Celestynowa, która w niedzielę została zawieziona do schroniska. DZIĘKUJEMY! :)