KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

REGULAMIN KONKURSU OFERT NA PROWADZENIE ŻYWIENIA DZIECI I MŁODZIEŻY W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 34         OFERTA - konkurs ofert na wyłonienie najemcy lokalu użytkowego kuchni wraz z zapleczem kuchennym oraz prowadzenie stołówki szkolnej      &...

Wyprawka pierwszoklasisty ...

W związku z sytuacją występowania koronawirusa w Polsce ...

Zasady postępowania rekrutacyjnego...

Bal karnawałowy

31 stycznia 2020...

JASEŁKA

19.12.2019
JASEŁKA

JASEŁKA

19.12.2019

JASEŁKA w wykonaniu uczniów koła teatralnego naszej szkoły

Zawody sportowe w Koluchstylu

12 grudnia szkoły podstawowe z dzielnicy Śródmieście wzięły udział w zawodach sportowych w Koluchstylu. Jest to mieszanka kilku znanych sztuk i sportów walki takich jak: judo, sumo, zapasy, jujitsu.

Spotkanie autorskie

W dniu 4 grudnia 2019 r. odbyło się w bibliotece szkolnej spotkanie autorskie z poetką Hanną Niewiadomską.