KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O szkole

"DOBRO DZIECKA JEST CELEM NADRZĘDNYM"

Zapewniamy wysoki poziom nauczania i możliwość rozwijania własnych zainteresowań w poczuciu bezpieczeństwa, w miłej atmosferze, pod okiem wykwalifikowanej i przyjaznej kadry pedagogicznej.

Nasza szkoła oferuje:

  • oddział przedszkolny,
  • jednozmianową naukę od godziny 8.00 we wszystkich klasach,
  • fachową opiekę psychologiczno - pedagogiczną,
  • specjalistyczną opiekę nad dziećmi, mającymi trudności w nauce,
  • opiekę medyczną,
  • naukę języka angielskiego od oddziału przedszkolnego,
  • naukę pływania w klasach III,
  • zajęcia komputerowe od oddziału przedszkolnego,
  • koła zainteresowań dostosowane do potrzeb i zamiłowań dzieci (matematyczne, przyrodniczo - ekologiczne, historyczne, teatralne, plastyczne, informatyczne),
  • zajęcia sportowe (SKS-y dla dziewcząt i chłopców oraz gry i zabawy ruchowe dla najmłodszych),
  • opiekę nad dziećmi do godziny 18.00 w świetlicy,
  • obiady w stołówce szkolnej,
  • wycieczki oraz wyjazdy do "Zielonej Szkoły".

Dodatkowe atuty:

  • lokalizacja (bliskość terenów rekreacyjnych, dużo zieleni wokół),
  • przestronne, jasne, ładnie urządzone i dobrze wyposażone sale lekcyjne,
  • nowoczesna, skomputeryzowana biblioteka z czytelnią,
  • bezpieczny dostęp do internetu,
  • 2 perfekcyjnie wyposażone sale gimnastyczne,
  • kompleks boisk zewnętrznych.