KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkursy

2019/2020

Wyniki konkursów oraz zdjęcia prac zamieszczone są na końcu strony - zapraszamy do oglądania... :)

2018/2019

2017/2018

  • Zakończony! Konkurs plastyczny "Pachnąca Pani Wiosna" (szkolny)

I miejsce w kategorii klas: I/II - 1a/1b (ex aequo); III - 3b

  • Zakończony! Quiz wiedzy "A, co mi tam... Na pieskach się znam!" (szkolny) 19-26/03/2018
  • Zakończony! Konkurs recytatorski "Poematy na cztery łapy" (szkolny) 14/03-18/04/2018
  • Zakończony! Konkurs plastyczny "Pani Zima" (szkolny)

I miejsce w kategorii klas: I/II - 1b/2b (ex aequo); III - 3d

  • Zakończony! Konkurs plastyczny "Zima w obiektywie" (szkolny)

I miejsce - Antoni Zalecki, 3b; II miejsce - Zuzanna Smagieł, 3d; III miejsce - Olga Zahorowicz, 3c

  • Zakończony! Konkurs plastyczny "Kartka walentynkowa" (szkolny) 05-16/02/2018

I miejsce w kategorii klas: "0" - Ignacy Dąbrowski; 1a - Hanna Sikorska; 1b - Sara Hausler; 2a - Maria Sawicka i Helena Wrzeszcz (ex aequo); 2b - Laura Kuś; 3d - Zuzanna Smagieł; 4a - Franciszek Gryguć; 4b - Julia Sikora.

  • Zakończony! Konkurs wiedzy "Bożonarodzeniowe tradycje i zwyczaje" (szkolny) 11/12/2017

I miejsce - Maria Sawicka, 2a; II miejsce - Helena Wrzeszcz, 2a; Aleksy Słowik, 2b; Antoni Kubicki, 2b; III miejsce - Bartosz Bramowicz, 2a; Mateusz Miros, 2a; Matylda Polańska,2a; Natalia Bachleda-Wraj, 2b

  • Zakończony! Konkurs plastyczny "Zimowe krajobrazy" (szkolny) 27/11/2017

I miejsce w kategorii klas: "0" - Iga Zahorowicz; 1a - Antoni Górecki, Maryla Szpot; 1b - Sonia Hausler; 2a - Maja Prokop; 2b - Małgorzata Dudkiewicz / Wyróżnienie - Sonia Ellouzi; 3a - Hanna Karpińska / Wyróżnienie - Patrycja Dunowska; 3b - Oliwia Brzezińska; 3c - Aleksander Szczepański / Wyróżnienie - Oliwia Konsek-Mazur; 3d - Kaja Strzemińska; 4a - Zofia Koper; 4b - Julia Lan Sikora.

  • Zakończony! Konkurs sportowy "Żyj zdrowo na sportowo" (szkolny) 27/10/2017
  • Zakończony! Konkurs fotograficzny "Jesień w obiektywie" (szkolny) 19/10/2017

I miejsce: Oliwia Brzezińska, 3b; II miejsce: Tomasz Ziąbkowski, 3d; III miejsce: Olga Zahorowicz, 3c; Julia Jakubiuk, 3c.

  • Zakończony! Konkurs plastyczny "Kolorowa Pani Jesień" (szkolny) 16/10/2017

I miejsce w kategorii klas: I/II - 1b; III - 3b

  • Zakończony! Konkurs plastyczny "Portret mojej pani" (szkolny) 18/09/2017
  • Zakończony! Konkurs GORĄCZKA ZŁOTA - PCK "Detektyw Grosik" 2017/2018 (międzyszkolny) 04/09/2017 - 25/05/2018

Uzbieraliśmy 61,1 kg. Dziękujemy Wszystkim Darczyńcom... :)

Wyniki konkursu plastycznego, pt. "Światowy Dzień Zwierząt"

Kategoria klas 1 - 1BKategoria klas 2 - 2BKategoria klas 3 - 3B...

I miejsce - Mila Wandzel, klasa 4BII miejsce - Patrycja Dunovska, klasa 4A; Olga Zahorowicz, klasa 4CIII miejsce - Oliwier Żera, klasa 4C...