KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Galeria

Zajęcia integracyjne - 3a

Zajęcia integracyjne, pt. "Tajemnice Świąt Bożego Narodzenia". Gośćmi spotkania były dziećmi ze Szkoły Podstawowej nr 41.

Gość świetlicy / Zajęcia plastyczno-integracyjne - 1b

Uczniowie klasy 1b wzięli udział w zajęciach plastyczno-integracyjnych, pt. „Co możemy zrobić dla naszej Planety?”, których gościem była mama jednego z uczniów klasy, Pani Beata Nyczaj.

Mikołajki - 1a

Z okazji Mikołajek, uczniowie klasy 1a, byli w kinie na seansie, pt. "Śnieżna paczka".

Mikołajki - 2ab

Klasy 2a i 2b szukały Mikołaja na Stadionie Legii... Uczniowie podczas wycieczki zobaczyli pomnik Kazimierza Deyny, stadion Legii, ławki piłkarzy rezerwowych, szatnię gości, lożę prasową, jedną z 40 lóż biznesowych oraz Gold i Silver Club.

Praca plastyczna - 1a

Zajęcia z okazji Mikołajek, tworzenie portretów Mikołaja i pisanie listów do Mikołaja.

Czas wolny - 2a

Uczniowie klasy 2a podczas czasu wolnego w świetlicy lubią układać koraliki. Każdy ułożony wzór dzieci zabierają do domu, po wcześniejszym sprasowaniu przez nauczyciela.

Andrzejki - 2ab

Uczniowie klas drugich wzięli udział w andrzejkowych wróżbach. Chętnie odwiedzali każdą możliwość przepowiedzenia przyszłości... :)

Andrzejki - 1ab

Uczniowie klas pierwszych chętnie uczestniczyli w andrzejkowych atrakcjach zorganizowanych przez starsze klasy. Odwiedzali liczne stoiska z wróżbami oraz brali udział w tańcach i zabawach w małej sali gimnastycznej

Gość w świetlicy / Spotkanie z historią - 2ab

Uczniowie klasy 2a i 2b wzięli udział w spotkaniu z Panią Ewą Kowalik, nauczycielką historii w naszej szkole i wysłuchali informacji dotyczących odzyskania przez Polskę Niepodległości .

Gość w świetlicy / Spotkanie autorskie - 2b

Klasa 2b uczestniczyła w spotkaniu autorskim, podczas którego gościem świetlicy był autor książek dla dzieci, Pan Tomasz Szwed. Spotkanie miało część artystyczną połączoną z czytaniem fragmentów książek oraz ich promocją. Uczniowie, po spotkaniu, mogli zakupić wybraną książkę z autografem autora... :)